1. Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii de catre firma de curierat. Plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar„ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Protocol 3D Secure

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

„3-D Secure” inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2). Selectarea metodei de plata nu este o optiune automata! Aveti, asadar, posibilitatea sa optati pentru metoda cea mai convenabila, de la o comanda la alta.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!