Adavet – farmacia veterinara pe sufletul animalutului tau!

AdaVet Farmaxia este o farmacie veterinara in care o echipa de medici veterinari dedicati animalutelor te vor primi cu cele mai bune sfaturi, un zambet calduros si toate produsele de care ai nevoie pentru animalutele tale. Selectam produse variate si comercializam medicamente si produse farmaceutice, dar si si hrana, jucarii sau accesorii pentru animalutul tau.

Ne consideram o echipa foarte norocoasa, deoarece suntem printre putinii adulti care si-au ales ca meserie prima pasiune din vremea cand eram copii. Lucrand mereu in slujba animalutelor, ne-am pastrat emotia de a cunoaste fiecare nou "client" si a-i oferi cele mai bune produse, dar si afectiunea noastra.

Cand lucrezi cu pasiune, nu obosesti niciodata. Probabil acesta este motivul pentru care in timpul liber reusim sa tratam si sa salvam animalute gasite ranite, iar insanatosirea lor inseamna, pentru noi, ca medici veterinari, satisfactia ca ne indeplinim cu succes misiunea. Intotdeauna vom fi alaturi - atat cu sufletul, cat si cu sfaturi concrete, de toti cei care vor sa salveze sau sa adopte un animal.

Credem ca fiecare animalut merita o viata fericita, iar asta ne-a inspirit sa infiintam o farmacie veterinara in care stapanii sa poata gasi tot ce au nevoie intr-un singur loc, alaturi de o consultanta personalizata in functie de nevoile prietenului tau.

Adavet Farmaxia iti pune la dispozitie o gama variata de produse pentru animale de companie, de ferma sau exotice. Oferim consiliere gratuita pentru fiecare cerinta a clientilor nostri.

Indiferent daca doresti sa afli o recomandare de pastile pentru deparazitare, sampon pentru o blanita de vis a companionului tau, cea mai buna recomandare de hrana pentru animale (ce va cuprinde toate nevoile nutritionale ale prietenului tau, va fi convenabila la pret si va fi mancata cu placere) sau doresti accesorii, tratamente generale sau specifice pentru animalele de ferma, le gasiti pe toate la noi.

Va asteptam la sediul Adavet Farmaxia din zona Obor (langa Veranda Mall), intr-un mediu placut, igienic si pe care speram din suflet ca animalutul tau il va iubi!