Cum cumpăr

Selectati unul sau mai multe produse de pe site, apoi apasati butonul „Adauga in cos”. Puteti selecta unul sau mai multe produse, care se adauga in cosul de cumparaturi. Cand ati terminat de selectat toate produsele si doriti sa lansati comanda, mergeti pe cosul dvs., apasati butonul finalizeaza comanda.

Dupa ce ati verificat comanda, va trebui sa va autentificati sau sa introduceti datele dvs. inainte de a continua si apoi adresa de facturare si livrare.

Daca sunteti inregistrat(a), logati-va introducand numele de utilizator si parola.

Daca nu sunteti inregistrat(a), va fi creat automat un cont folosind adresa de email și veti putea opta pentru setarea unei parole, după plasarea comenzii.

Exista posibilitatea ca dvs sa comandati si fara sa va creati cont, doar ca trebuie sa completati toate datele facturare si adresa de livrare.

In continuarea comenzii, va trebui sa furnizati adresa de livrare si datele de facturare, sa alegeti modalitatea de plata, cititi cu atentie in prealabil si apoi acceptati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile si in final sa lansati comanda, apasand butonul Trimite comanda.

Dupa lansarea comenzii veti fi contactat(a) in aceeasi zi (telefonic sau prin e-mail ) pentru confirmarea comenzii si pentru a va comunica situatia stocului la produsele comandate de dvs.

 

Modalitati de plata :

  1. Ramburs – plata in numerar la curierul care face livrarea
  2. Prin transfer bancar, caz in care livrarea produselor catre dumneavoastra se va face imediat dupa ce avem confirmarea bancii ca banii au intrat in contul nostru bancar
  3. 3.Plata cu cardul